ESKİŞEHİR TEPEBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Semineri Yapıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Trafik Tedbirleri Semineri Yapıldı.

Tepebaşı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemiz genelindeki okullarımıza servis hizmeti veren servis  şoförleri  ve  servis rehber personeline yönelik eğitim düzenlendi. Her yıl  İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen eğitimin bu yılki adresi Eskişehir Anadolu Lisesi oldu.   

Eğitim faaliyetinin açılışında konuşan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Murat AYCAN ilçemiz genelinde servisler ve öğrenci taşımacılığında  her yıl daha ileri  noktalara gidildiğini, yıldan yıla hem servis şoförlerimizin hem de servis rehber personellerimizin öğrenci, veli, ve okul idaresi ile olan ilişkilerinin bunun yanında kendilerini seyir esnasında denetleyen emniyet mensupları ile olan ilişkilerinin karşılıklı anlayış ve dürüstlük ilkesi çerçevesinde geliştiğini dile getirdi.

Program  süresince karşılıklı soru cevap yöntemiyle taşımacıların ve rehber personelin soruları da yanıtlandı. Emniyet mensuplarının da katılıp sunum yaptığı eğitim faaliyetlerinin yıl botunca  belirli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

 

 

 

 

26-09-201926-09-201926-09-201926-09-2019

Uluönder Mahallesi Erzurum Kongresi Caddesi Tepebaşı ESKİŞEHİR - (222) 330 36 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.