ESKİŞEHİR TEPEBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA "MÜREKKEP" DAMLADI

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA

2018 - 2019 eğitim öğretim yılı başından itibaren Beyhan Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi  öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlıkları devam eden "mürekkep" adlı dergi eylül ayında baskıdan çıkarak okuyucularıyla buluştu.  Derginin  ilk sayısını tanıtmak ve takdim etmek üzere okul müdürü Yalçın ERTEK ve dergide emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz  Ömer KARACA'yı makamlarında ziyaret ettiler.

         Derginin imtiyaz sahibi okul müdürü  Yalçın ERTEK; son yıllarda sosyal ve kültürel alanlarda başarılı çalışmalar gerçekleştiren okulun öğretmenleri ve öğrencilerimizin büyük emekleriyle çıkan derginin ilk sayısıyla okurseverlerin ilgisini çekmeyi başardığını; okulda yıl içinde yapılan etkinliklerin, öğretmen ve öğrencilerinin sanatsal ve edebi çalışmalarının yer aldığı derginin basımının her eğitim öğretim yılında devam edeceğini ifade etti.




23-09-2019

Uluönder Mahallesi Erzurum Kongresi Caddesi Tepebaşı ESKİŞEHİR - (222) 330 36 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.