ESKİŞEHİR TEPEBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017 ERASMUS K2 PROJESİNİN ULUSLARASI İLK TOPLANTISI ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI

ESKİŞEHİR ANADOLU LİSESİ Koordinatörlüğünde ; Portekiz ,İtalya ve Yunanistan Lise-Okul-  Ortaklarıyla  Türkiye Cumhuriyeti Avrupa Birliği Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından onaylanan ve Avrupa Komisyonunca hibe desteği alan “EUROPEAN STEP TO STOP CYBERBULLYING” PROJESİNİN İlk Uluslararası Toplantısı  ve çalışmaları başlandı.   2017 yılı Erasmus+ Ana Eylem 2 (KA2) Okul Eğitimi Stratejik Ortaklıklar kapsamında Eskişehir Anadolu Lisesi  koordinatörlüğünde “EUROPEAN STEP TO STOP CYBERBULLYING” (Siber zorbalık) projesi. 
2017 ERASMUS K2  PROJESİNİN  ULUSLARASI  İLK TOPLANTISI  ESKİŞEHİR’DE BAŞLADI

30 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Eskişehir’de gerçekleştirilen(Proje Koordinatörü okul)  ilk toplantıya Portekiz’in Coimbra şehrinden 2 öğretmen, İtalya’nın Pontedera şehrinden 5 öğretmen ve Yunanistan’ın Kavala Şehrinden 2 öğretmen katılmıştır.  Proje süresince gerçekleştirilecek eğitim faaliyetlerinin planlandığı proje toplantısında, okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri farklı ülkeden gelen meslektaşları ile kaynaşma, fikir alışverişinde bulunma şansı elde etmiş, okulumuzu, ilimizi ve ülkemizi tanıtma fırsatı bulmuşlardır. 

 

Uluslararası Projenin  öğretmenlerini kabul eden Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın BÜLENT ÜZMEZ  ; Tepebaşı okulları hakkında bilgi verdikten sonra ,konuk öğretmenlerin isteklerini sordu ve Eskişehir ile ilgili izlenimlerini paylaştı. 





02-11-2017

Uluönder Mahallesi Erzurum Kongresi Caddesi Tepebaşı ESKİŞEHİR - (222) 330 36 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.