ESKİŞEHİR TEPEBAŞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 eğitim-öğretim yılında düzenlenecek “Kan Bağışı Kampanyası” İlk Olarak ilçemizde başladı.

2015-2016 eğitim-öğretim yılında düzenlenecek “Kan Bağışı Kampanyası” İlk Olarak ilçemizde başladı. 03.11.2015 Salı günü Avukat Mail Büyükerman İlkokulu ve Cahit Kural İlkokulu’nda Tepebaşı Kaymakamı Salih KESER,  İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Adıyaman, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Üzmez ve Eskişehir Kan Merkezi Müdürü Dr. Sabri Akaoğlu, katılımlarıyla başladı. Kan bağışları öncesinde Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser ziyaret edilerek kampanya hakkında bilgi verildi. Ziyaret sırasında Dr. Sabri Akaoğlu, Kızılay’ın Ülke genelindeki Kan Bağışı kampanyalarından söz ettikten sonra Eskişehir’deki kampanyalar hakkında bilgi verdi. Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, okullarda gerçekleştirilecek çalışmalara zaman zaman kendisinin de iştirak edeceğini söyledi. Yapılan bu kampanyalarla öğrenci ve velilerimizin duyarlılığının artırılacağını ifade ederek başarılı bir süreç geçirilmesi temennisinde bulundu.
2015-2016 eğitim-öğretim yılında düzenlenecek “Kan Bağışı Kampanyası” İlk Olarak ilçemizde başladı.

Kan Bağışı KampanyasıKan Bağışı KampanyasıKan Bağışı KampanyasıKan Bağışı KampanyasıKan Bağışı KampanyasıKan Bağışı Kampanyası

Uluönder Mahallesi Erzurum Kongresi Caddesi Tepebaşı ESKİŞEHİR - (222) 330 36 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.